Saturday, February 8, 2020

Η 73χρονη Susan Sarandon κάνει τρίο στη νέα της ταινία!

Ποια άλλη θα τόλμαγε στα 73 της να κάνει τρίο στη νέα της ταινία;Ποια άλλη εκτός από τη Susan Sarandon;


Η κοκκινομάλλα ηθοποιός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν είναι ντροπαλή. Για παράδειγμα σε πολλούς έχει μείνει αξέχαστη η λεσβιακή σκηνή με την Κατρίν Ντενέβ στην ταινία The Hunger.
Αυτή τη φορά, η 73χρονη ξαπλώνει στο κρεβάτι με δύο άντρες στην ταινία The Jesus Rolls, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Φεβρουαρίου.
Φωτογραφίες από την επίμαχη σκηνή έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε ξένα site και σε αυτές βλέπουμε τη Sarandon στο κρεβάτι με τον 62χρονο John Turturro και τον 49χρονο Bobby Cannavale.


Στην ταινία ο χαρακτήρας που υποδύεται, η Jean έχει βγει από τη φυλακή και θέλει να το ρίξει λίγο έξω. Οι δύο άντρες αναλαμβάνουν να τη διασκεδάσουν, τη γδύνουν και τη ρίχνουν στο κρεβάτι. Εκεί τη βάζουν στη μέση και η συνέχεια επί της μεγάλης οθόνης.
Η ταινία είναι το spin off του The Big Lebowski.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις προκλητικές σκηνές τις οποίες ανά καιρούς γυρίζει η Sarandon, στην πραγματική της ζωή είναι μονογαμική και δεν έχει κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή της, τουλάχιστον όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της.
To trailer του The Jesus Rolls:

No comments:

Post a Comment