Friday, July 30, 2021

Το πρώτο μου τρίο: Το νέο επιμορφωτικό ντοκιμαντέρ έρχεται στη βρετανική τηλεόραση

Εκπρόσωπος του βρετανικού καναλιού «Channel 4» είπε ότι η έμπνευση για αυτό το ντοκιμαντέρ ήταν η αύξηση της ζήτησης σε ιστοσελίδες γνωριμιών με στόχο την εύρεση ενός ατόμου για «τρίο»



 Μία... εκρηκτική εκπομπή που διδάσκει το κοινό «πώς να κάνει τρίο» έρχεται στη βρετανική τηλεόραση. Σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες «Mirror» και «Sun», το τηλεοπτικό κανάλι «Channel 4» είναι πανέτοιμο να προβάλει το πιο «πιπεράτο» σόου -ένα ντοκιμαντέρ που δίνει οδηγίες στους τηλεθεατές πώς να κάνουν σεξ με δύο άτομα. 

 Το ντοκιμαντέρ «My First Threesome» (Το πρώτο μου «τρίο»), της εταιρείας παραγωγής «Spun Gold TV», αναμένεται να προβληθεί εντός του έτους, όπως γράφει η εφημερίδα «The Sun». Πηγή του καναλιού «Channel 4» υπό καθεστώς ανωνυμίας υποστηρίζει στην εφημερίδα «The Mirror» ότι το ντοκιμαντέρ θα εξηγεί λεπτομερώς τους «τρόπους με τους οποίους η φαντασία γίνεται πραγματικότητα» για χιλιάδες Βρετανούς που θέλουν να κάνουν τρέλες όχι με έναν αλλά με δύο στο κρεβάτι τους. 

 «Οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν μία ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση διερευνώντας τη σεξουαλικότητα, τη συναίνεση και τα όρια στο σεξ», εξήγησε η πηγή. Το σεξ με τρεις είναι η νούμερο 1 φαντασία των περισσότερων ανθρώπων, όπως σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος. Εκπρόσωπος του βρετανικού καναλιού είπε ότι η έμπνευση για αυτό το ντοκιμαντέρ ήταν η αύξηση της ζήτησης σε ιστοσελίδες γνωριμιών με στόχο την εύρεση ενός ατόμου για «τρίο».

 «Το πρώτο μου τρίο» είναι μία ακόμη εκπομπή του «Channel 4» που εστιάζει στο σεξ -συμπεριλαμβανομένης της ιδιαίτερα επιτυχημένης εκπομπής για την εύρεση συντρόφου «Naked Attraction». Η εκπομπή αυτή, που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2016, δείχνει τους υποψηφίους να επιλέγουν με ποιον θέλουν να βγουν ραντεβού βλέποντας μόνο συγκεκριμένες γυμνές περιοχές του σώματος.

Πηγή: protothema.gr

No comments:

Post a Comment